Halloween 31 oktober in Heerle

Dinsdagavond is het in het doorgaans rustig en vredige dorp Heerle waarschijnlijk iets raars aan de hand. Wij hebben namelijk vernomen dat de meest enge en griezelige wezens zich in de kern van Heerle gaan verzamelen.

Als jullie durven zou ik maar eens gaan kijken wat ze allemaal uitspoken👻 Als je niet goed durft, dan zou ik zeker je ouders meenemen. Die passen immers altijd goed op je. Ze loodsen jullie naar de kramen met spelletjes die je onderweg zal vinden. Ze helpen met oversteken, want je weet maar nooit welke rare figuren er rondrijden. Dus pas op!

Wees trots op jezelf als je durft te gaan kijken op 31 oktober vanaf 18:30 uur.

Een griezelig gezellige avond en tot dan🕷🐈‍⬛🎃

Komt u met de auto? Veilig parkeren kan bij Harella (parkeerterrein bij de sportvelden), het Rabobankveldje (Beukenstraat/Ekelstraat) of bij Kringloper (Herelsestraat).

Download de route in PDF hier (klikken op deze link)