Steun stichting Heerl’k

Zoals u op onze pagina kunt lezen, organiseren we gedurende het jaar verschillende activiteiten en evenementen voor jong en oud om het leven in ons dorp leuk en gezellig te houden. Ook proberen we hiermee de saamhorigheid in ons dorp te behouden en willen voorkomen dat ons kleine dorpje ‘doodbloedt’.

Omdat we van mening zijn dat iedereen aan onze activiteiten moet kunnen deelnemen, vinden we het belangrijk om de drempel zo laag mogelijk te houden. Enerzijds doen we dat door activiteiten te organiseren die een zo breed mogelijk publiek aanspreken, anderzijds doen we dat door zoveel mogelijk zonder eigen bijdrage of entreegelden te werken.

Dat laatste betekent dat onze activiteiten dus kostendekkend moeten zijn. Dit bereiken we weer door goed op de centen te letten en geen onnodige kosten te maken. Voor de zaken die wel betaald moeten worden, proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van subsidies en andere mogelijkheden die onze overheid biedt. Daarnaast zijn we heel dankbaar voor alle steun die we krijgen van al onze sponsoren. Heeft u een bedrijf en wilt u meer weten hoe u stichting Heerl’k kunt steunen? Stuur ons dan een e-mail en wij zullen contact met u opnemen.

Wilt u als particulier een steentje bijdragen? Dan kunt u op deze pagina een donatie doen. Alle bijdragen zullen volledig ten goede komen aan de activiteiten die wij organiseren. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage!

[paytium name=”Doneren” description=”Donatie” button_label=”Doneren”] [paytium_field type=”open” label=”Donatie bedrag:” default=”10″ /] [paytium_total label=”Bedrag” minimum=”5″ /] [/paytium]