Fiets-3-Daagse Heerle 2024 was een succes

De derde editie van de Fiets-3-Daagse Heerle, georganiseerd door Stichting Heerl’k (Heer’k Fietsen) in samenwerking met de Hazelaar eten & drinken was een succes.

Dit jaar dinsdag 18 juni t/m donderdag 20 juni.

Ondanks het wisselvallige weer, wat lekke banden en valpartijen, gelukkig uiteindelijk niets ernstigs, is alles verder goed verlopen.130 deelnemers deden mee, de meesten fietsten 2 dagen. Er waren drie routes van rond de 30 kilometer. Deze keer was er ook een fotowedstrijd aan verbonden, met voor de winnaar een leuke prijs. Deelnemers konden vertrekken tussen 18.00 en 19.00 uur vanaf het startpunt bij De Hazelaar eten & drinken. Ondanks de regen, gingen dinsdag 46 deelnemers van start. Bij de stempelpost halverwege kreeg men een stuk fruit, beschikbaar gesteld door Fresh2You. Respect voor de deelnemers deze dag, die ondanks het slechte weer toch hebben genoten van de mooie route.

Woensdag, was het prachtig weer en gingen 130 deelnemers van start. Bij de stempelpost bij het Bovensas waren aardbeien, aangeboden door Boerderijwinkel Luysterburg, met slagroom. Een leuke en afwisselende route. Terug bij de Hazelaar was het nog even bijkomen op het terras.

Donderdag alweer de laatste fietsdag, was uitdagende route, afwisselend fietsknooppunten en kaartlezen. Dit keer kregen de deelnemers blikje drinken, aangeboden door de Hazelaar eten & drinken en een stuk fruit van Fresh2You. De deelnemers kwamen weer enthousiast terug.

Wie twee dagen mee fietste kreeg een sleutelhanger met opdruk als aandenken. Aansluitend was er nog een gezellige avond met livemuziek van zanger Victor, en tussendoor een loterij met prijzen ter beschikking gesteld door verschillende sponsoren.

Het waren weer Heerl’ke Fietdagen!

Dank voor het mee doen! En tot volgend jaar