Het was een “Heerl’ke Straatspeeldag”!

Het was een “Heerl’ke Straatspeeldag”!

Op woensdag 12 juni werd in Heerle weer de jaarlijkse Nationale Buitenspeeldag gehouden. In samenwerking met Jantje Beton, KPO Basisschool Berkenveld, Kober kinderopvang en Gemeente Roosendaal gingen we er weer een gezellig speeldag van maken.

Met behulp van vele vrijwilligers konden vanaf 13:15 -15:30 uur de Hérelse kinderen t/m groep 8 lekker onbezorgd buiten spelen op en rondom het raboveldje.  De hele kleintjes nog onder begeleiding van hun ouder(s). Maar allen veilig zonder verkeer in de buurt.

Er kon een eigen sleutelhanger worden geknutseld. Men kon een cakeje versieren en opsmullen. De kinderen konden zich laten schminken en stoepkrijten. De stoere kinderen konden sumo worstelen en voetballen. Ook was er een mega twister, jenga en 4 op een rij spel. De zenuwen moesten onder controle zijn bij de zenuwenspiraal. De begeleiders van Funskillz verzorgde muziek en prijzen tijdens limbo en stop dans. En als klap op de vuurpijl was er natuurlijk ook weer de enorme berg zand om in te spelen.

De kinderen kregen ranja en een prikker met appel en druiven. Gelukkig bleef het die dag droog en hadden de kinderen het heerl’k naar hun zin.

Graag willen wij onze extra sponsoren; Super de Buurt, De Hazelaar eten en drinken, Boerderij Luijsterburg en Bartels Groep B.V. voor deze dag bedanken. Wij zijn blij met dat beetje extra!

Meer foto’s bekijken, ga dan naar de facebookpagina > klik hier!