Fiets-3-Daagse Heerle

Dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 juni 2024

Stichting Heerl’k organiseert in samenwerking met de Hazelaar eten en drinken voor de derde keer een Fiets-3-daagse in Heerle voor het hele gezin. Dit jaar op de dinsdag, woensdag en donderdag.

Elke dag kan er tussen 18:00u en 19:00u gestart worden vanuit de Hazelaar om een mooie route te fietsen van ongeveer 30 km. Onderweg kom je een stempelpost tegen waar je een versnapering ontvangt. Op de laatste avond, donderdag 20 juni zal er een loterij plaatsvinden bij de Hazelaar en wordt de avond muzikaal opgeluisterd met live muziek van zanger Victor. Wil je ook meedoen?

Dat kan! Opgeven kan via de deze link: https://forms.gle/6qD2MKbp1mUQL2MK7

of door de flyer in te vullen die we huis-aan-huis verspreiden en ook bij Dorpshuis de Schalm, Super de Buurt en de Hazelaar te vinden is. Tevens kunt u de flyer hier downloaden, klik hier. Voor deelnemers die niet met hun gezin meedoen, geldt er een minimale leeftijd van 15 jaar. Let op! Er is een maximum van 150 deelnemers.

Voor deelname aan de fiets-3-daagse geldt een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon (voor 3 dagen). Het totaalbedrag dient de eerste avond contant te worden voldaan bij afhalen van de stempelkaart. Hiervoor ontvang je onder andere iets lekkers onderweg en een leuk aandenken als je minimaal 2 avonden meerijdt.

Start en eindpunt bij de Hazelaar eten en drinken, Moerstraatseweg 15, Heerle.

Voor vragen en opmerkingen kun je een mailtje sturen naar info@heerlkheerle.nl

Wilt u de fiets 3-daagse regelement inzien, dat kan! Klik hier om deze in te zien.