Koningsdag op zaterdag 27 april 2024 in Heerle

Zaterdag 27 april organiseert Stichting Heerl’k allerlei activiteiten voor Koningsdag onder de naam van Heerl’k Oranje. Deze dag zullen we om 10.00 uur de vlag hijsen (naast de kerk) onder muzikale begeleiding van Harmonie Juliana.

Hierna start rond 10.30 uur de Koningstocht. Deze versierde tocht trekt door de Torenbaan, Lindestraat, Ekelstraat, Beukenstraat en terug naar de kerk. Aanmelden kan op de dag zelf bij de kraam op het schoolplein.

Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom om mee te doen. Voor de leukste drie versiersels (kind en voertuig) zijn leuke prijzen te winnen. Tijdens deze tocht zullen verkeersregelaars meelopen om het verkeer in goede banen te leiden, er zullen geen wegen afgezet worden.

Rond 11.15 uur start de spelletjesmiddag rondom de kerk en op het plein voor Basisschool Berkenveld. Voor de veiligheid van de kinderen zal dit gedeelte afgezet worden met dranghekken. Tijdens de middag zal er achtergrondmuziek gedraaid worden. En kan je gebruik maken van Gastvrij de Schalm om iets te drinken en/of te eten te halen. Bij slecht weer zullen de activiteiten in de Schalm plaatsvinden. De festiviteiten van Heerl’k Oranje zullen tot 14.00 uur duren.

Nieuw dit jaar is de wedstrijd stoepkrijttekenen, in vakken van 3×3 meter kun je alleen, maar leuker is natuurlijk met 2 of maximaal 3 kids een tekening maken met het thema Koningsdag.

Voor stoepkrijt wordt gezorgd. Aanmelden is hiervoor wel nodig,  graag een mailtje met naam, leeftijd en hoeveel personen je meedoet, naar info@heerlkheerle.nl

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen om er met z’n allen een gezellige en feestelijke dag van te maken! En danken iedereen alvast voor de medewerking.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan horen wij dat graag!

Stuur ons dan a.u.b. een e-mail via info@heerlkheerle.nl.

Met vriendelijke groet,

Stichting Heerl’k

Werkgroep Heerl’k Oranje