Griezelen op dinsdag 31 oktober 2023 met Heerl’k Halloween

Dinsdag 31 oktober is het weer zover. Heerle verandert dan in het griezeligste dorp van West Brabant! Zoals voorgaande jaren zal ook dit jaar Stichting Heerl’k op verschillende plaatsen staan met een kraam en spellen voor de allerkleinsten, waarbij een snoepje verdiend kan worden. Natuurlijk is er ook weer de kraam waar gezellig een bekertje warme chocomel gedronken kan worden om even bij te komen van de schrik.

Wil je mee doen met een activiteit door je huis of tuin in te richten als enge plek waar mensen langs mogen komen. Geef je dan op, via deze link

of doe een briefje in de brievenbus bij Herelsestraat 142 voor 20 oktober 2023, zodat je adres vermeld kan worden op de routekaarten die op te halen zijn bij de kramen op 31 oktober 2023.

Je kunt ook mee doen door een (waxine, of led) lichtje bij je voordeur te zetten, zodat de kinderen van de basisschool weten dat ze aan mogen bellen voor een snoepje (wat ze natuurlijk altijd netjes en beleefd vragen 😉).

Natuurlijk is iedereen weer welkom om zelf een rondje Heerle te doen langs alle plekjes. Verkleed en/of geschminkt of niet. Pas wel goed op met oversteken! Je weet tenslotte nooit wat of wie je tegen komt…

Stichting Heerl’k kan het niet alleen, maar samen kunnen we er weer een geweldig spannende mooie avond van maken! Jij komt toch ook?

Dinsdag 31 oktober 2023, bebouwde kom van Heerle, van 18.30 tot 20.30 uur.