Fiets-3-Daagse Heerle

28 – 29 – 30 juni 2023

Na alle positieve reacties van afgelopen jaar, organiseert Stichting Heerl’k in samenwerking met de Hazelaar eten en drinken voor de tweede keer een Fiets-3-daagse in Heerle voor het hele gezin.

Elke dag kan er tussen 18:00u en 19:00u gestart worden vanuit de Hazelaar om een mooie route te fietsen van ongeveer 25 km. Onderweg kom je een stempelpost tegen waar je een versnapering ontvangt. Op vrijdag 30 juni zal er een loterij plaatsvinden bij de Hazelaar en wordt de avond muzikaal opgeluisterd met een DJ. Wil je ook meedoen?

Dat kan, opgeven kan via de website www.heerlkheerle.nl of door de flyer in te vullen die we op verschillende plekken verspreiden. Voor deelnemers die niet met hun gezin meedoen, geldt een minimale leeftijd van 15 jaar. Let op! Er is een maximum van 150 deelnemers.

Voor deelname aan de fiets-3-daagse geldt een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon (voor 3 dagen). Het totaalbedrag dient de eerste avond contant te worden voldaan bij afhalen van de stempelkaart. Hiervoor ontvang je onder andere iets lekkers voor onderweg en een leuk aandenken als je minimaal 2 avonden meerijdt.

Start en eindpunt bij de Hazelaar eten en drinken, Moerstraatseweg 15, Heerle.

Voor vragen en opmerkingen kun je een mailtje sturen naar info@heerlkheerle.nl

Inschrijven? Haal een inschrijfformulier bij de Hazelaar eten en drinken of download hier het formulier en stuur deze terug naar info@heerlkheerle.nl
LET OP: INDIEN U HET FORMULIER DOWNLOAD, DAN DIENT U DEZE ZELF UIT TE PRINTEN THUIS. VERVOLGENS VULT U DEZE IN EN MAAKT U EEN SCAN OF FOTO OM DEZE VERVOLGENS WEER TE MAILEN NAAR ONS.
WE ZIEN UW AANMELDING GRAAG TEGEMOET!