Heerl’k Halloween

Wat was het weer supergezellig griezelig op maandag 31 oktober 2022 in Heerle.

Kinderen en (groot)ouders, vaak verkleed en geschminkt hebben de route door het dorp gelopen. Langs de zes kramen met de activiteiten van Stichting Heerl’k en de spookadressen bij bewoners op de oprit, in de tuin of zelfs in huis, die op de plattegrond te vinden waren.

Spellen als heksje prik, de pompoenen van de vogelverschrikkers, met poppen spelen, enge nonnen en de vervloekte Graaf van Markiezaten, het spel Hans en Grietje en nog veel meer. Voor iedereen en alle leeftijden was er iets te doen.

Ook dit jaar was Heerl’k Halloween door Hèrel voor Hèrel! Maar de bezoekers kwamen ook uit o.a. Wouw, Bergen op Zoom, Halsteren, Hoeven en Wouwse Plantage en zelfs België.

Prijswinnaar Mare

In de snoeppot zaten dit jaar 137 snoepjes. Van alle inzendingen zat Mare uit Heerle er het dichtstbij met raden. Mare gefeliciteerd!

Deze griezelig goede avond danken we aan de hulp van alle vrijwilligers en sponsoren. Wil je iets terugzien?  Kijk eens op onze Facebook-pagina en de website van www.heerlkheerle.nl en op ZuidWestTVupdate is een leuk filmpje te zien.