Heerl’k Halloween

Is de 31e oktober al rood omcirkeld op je kalender?! Op maandag 31 oktober 2022 is het weer zover!

Dan vindt de jaarlijkse griezeltocht plaats, altijd een groot en spannend feest in Heerle. Ook dit jaar gaan we weer een leuke en griezelige route uitstippelen. Hoe groot deze wordt, dat hangt ook af van jullie, de inwoners van ons dorp! Hoe meer adressen er mee doen, hoe meer er te zien en te doen is op maandagavond.

Stichting Heerl’k zorgt weer voor 6 kramen verspreid over het dorp, met leuke activiteiten voor de basisschoolkinderen. Dit jaar zal het plein voor de school omgetoverd worden tot een waar ‘Spookplein’. Uiteraard kun je hier ook een spel doen.

Het wordt extra spannend op het plein waar van alles te doen is.

Kom kijken, nog leuker: kom meedoen!

En vergeet vooral je zelf niet griezelig mooi aan te kleden.

Jij bent er toch ook bij?

Kom maandagavond 31 oktober 2022 tussen 18.30 en 21.00 uur naar Heerle. Samen met jullie en alle vrijwilligers gaan we er weer een griezelig mooi en leuke Heerl’k Halloween van maken. Wil je op je eigen adres een activiteit doen? Dat kun je je aanmelden als spookadres via dit formulier.