Fiets-3-Daagse Heerle

Voor iedereen die van fietsen houdt! 

Op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 juli 2022 wordt de eerste Fiets-3-Daagse Heerle georganiseerd door Stichting Heerl’k in samenwerking met De Hazelaar eten en drinken.

Dagelijks is er een andere leuke en goed te fietsen lokale route van ± 20 kilometer. Alle dagen is er onderweg een stempelpost met een versnapering. Tevens ontvangt elke deelnemer die minimaal 2 dagen heeft meegefietst na afloop een leuke herinnering.

Inschrijving vooraf via het online formulier of via het aanmeldformulier op de achterkant van de flyer. Hierop staan ook de inleverpunten vermeld. Het inschrijfgeld is (eenmalig) € 2,00.

Vertrek is dagelijks tussen 18:00 uur – 19.00 uur. Start en finish bij de Hazelaar eten en drinken, Moerstraatseweg 15 te Heerle.

Op vrijdag 15 juli (laatste avond) is er een afsluitende feestavond bij de Hazelaar met live muziek van Barrel Covers en wordt er een loterij met prachtige prijzen georganiseerd! Hoofdprijs: twee kaarten voor de Efteling.

Men kan lootjes kopen voor op vrijdag 15 juli. Deze verloting wordt mede mogelijk gemaakt door lokale ondernemers van Heerle. De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de stichting Heerl’k, waardoor we voor dit jaar het inschrijfgeld laag kunnen houden. Tot ziens allemaal tijdens de Fiets-3-Daagse Heerle!