Straatspeeldag ondanks regen toch succes!

Op 8 juni j.l. werd in Heerle meegedaan aan de, door de plaatselijk Stichting Heerl´k, georganiseerde Nationale Straatspeeldag. Weliswaar regende het die dag soms pijpenstelen, maaaaaarrrrr het weer was zeker géén spelbreker: er kon worden uitgeweken naar het gemeenschapshuis De Schalm. Dat de jeugd van Heerle dit een goed alternatief vond, bleek al snel: er waren veel kinderen aanwezig en de meesten waren er van begin tot eind. De kinderen genoten vooral van de “dance-wedstrijden” en het springkussen en waren ook enthousiast bezig met spellen als 4 op 1 rij, kleur bekennen en ringen gooien over een giraf. Degenen die even iets anders wilden dan fanatiek spelen, konden zich uitleven aan de knutseltafel
voor het versieren van sleutelhangers of aan de smikkeltafel cakejes versieren en lekker oppeuzelen. Dit konden ze al dan niet geschminkt doen, want natuurlijk stond dit “vaste” onderdeel ook op het programma. Boer Beer wilde de straatspeeldag echt niet missen en kwam langs om vele kids een “high five” te geven en met hen op de foto te gaan. Kortom: ook al waren de weergoden ons dit jaar niet zo goed gezind, dat we echt een Straatspeeldag konden houden: de jeugd van Heerle kijkt terug op een geslaagde middag. Dit kan mede door de hulp van diverse vrijwilligers en de bijdrage van verscheidene sponsoren, waarvoor hartelijk dank.

[smartslider3 slider=”2″]