Fietspuzzeltocht & BBQ

Op een zéér regenachtige 1e pinksterdag hadden HSC ’28 en Stichting Heerl’k een fietspuzzeltocht gepland. We waren er vanuit gegaan dat het een stralende dag zou zijn, maar die bleek letterlijk in het water te vallen. Van de 80 deelnemers zijn er toch een behoorlijk aantal dappere fietsers begonnen aan de puzzeltocht. Waarbij ze van begin tot eind regen hebben gehad, 20 km lang. Kletsnat, maar met een big smile werden ze opgewacht met een groot applaus. Wij hebben dan ook diep respect voor deze die-hards.

Tijdens de tocht moesten er antwoorden ingevuld worden die punten opleverden. Toen de antwoorden waren nagekeken en de punten opgeteld konden de prijzen uitgereikt worden:

1e prijs Fam Nuijten-de Dooij

2e prijs Fam v Tiggelen-de Groen

3e prijs Dhr C. Glas

De deelnemende kinderen kregen een leuke attentie mee naar huis. En toen was het natuurlijk eindelijk droog geworden.

Niet veel later startte de BBQ. Ieder had een vleespakketje gekregen en kon zelf zijn vlees bakken, maar ook laten bakken.

Van de salades en het stokbrood werd gretig gegeten en waren de buikjes snel gevuld. Het was nog lang gezellig bij Harella op de afterparty. Wij willen HSC ’28 bedanken voor de prettige samenwerking!!