Fietspuzzeltocht 2022

Naar aanleiding van de vele positieve reacties vorig jaar, hebben we gekeken of het ook dit jaar mogelijk zou zijn om een fietspuzzeltocht te organiseren. Dit jaar hebben we HSC ’28 bereid gevonden samen te werken en zal de puzzeltocht door hen georganiseerd, met hulp van stichting Heerl’k.

De fietspuzzeltocht vindt plaats op zondag 5 juni (1e Pinksterdag). Vertrek van de fietstocht vindt plaats vanuit Harella (kantine HSC ’28) en er kan gestart worden tussen 14:00 – 15:00 uur. Bij aanvang van de fietstocht ontvang je een route met een vragenlijst. Iedereen die meedoet krijgt van HSC ’28 een consumptiemunt. Met een goed ingevulde vragenlijst zijn leuke prijzen te winnen! Deelname aan de fietstocht is gratis.

Vanaf 17:00 uur zal bij de kantine van HSC ’28 de barbecue aangestoken worden. Om aan de barbecue deel te nemen, vragen we een bijdrage van € 15,00 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar een bijdrage van € 5,00.

Aanmelden voor de fietstocht en/ of barbecue kan online, maar binnenkort ook via de flyers die een aanmeldformulier op de achterkant zullen hebben. Aanmelden voor de barbecue kan tot 26 mei. Je aanmelding voor de barbecue is pas definitief als wij je betalingen ontvangen hebben. Betalingsinfo is te vinden bij het online aanmeldformulier en achter op de flyers. Nog vragen? Stuur ons dan a.u.b. een e-mail.