Morgen: Heerl’k Oranje!

Nederlandse vlag

Morgen is het 27 april, Koningsdag, tijd voor een feestje! Heerl’k Oranje heeft weer allerlei leuke dingen in petto. Om 12:30 uur beginnen we met het hijsen van de vlag door wethouder René van Ginderen. Dit gebeurd naast de kerk en onder muzikale begeleiding van harmonie Juliana. Vanaf dan kan er ook ingeschreven worden voor de Koningstocht die om 13:00 uur begint.

Versierde fietsen wedstrijd en lampionnen maken – Muziekvereniging Harmonie  Slikkerveer

Versier je fiets, step, skates, bolderkar, skelter, driewieler, of doe lekker te voet mee (ook in oranje stijl uiteraard) en loop gezellig een rondje mee. De 3 leukste versiersels winnen een hele leuke prijs! Iedereen die meedoet krijgt sowieso van de Hazelaar een ijsje!

Heb je de Oranje kleurplaat ingeleverd bij Lia? (Herelsestraat 134) Kom dan zeker langs, wie weet win jij een leuke prijs!

Fun Skillz Entertainment

Na de Koningstocht gaan we binnen in ons dorpshuis de Schalm verder met de spellen middag. Deze wordt mede mogelijk gemaakt door Funskillz en vindt plaats in de grote zaal. Er zijn allerlei leuke spellen, er staat een springkussen en er wordt geschminkt.

Tijdens de spellenmiddag zal Peter Franken live muziek ten gehore brengen en zorgt gastvrij de Schalm dat ook de inwendige mens niets tekort komt. Om 15:00 u vindt de prijsuitreiking van de kleurplaten en de Koningstocht plaats. De spellenmiddag gaat door tot 17:00 u en de muziek zal tot 19:00 u doorgaan.