De lente is begonnen!

Het nieuwe jaar is al weer een tijdje aan de gang, carnaval ligt al weer achter ons en gelukkig kunnen we weer steeds meer ondernemen zoals we dat gewend waren. Ook was het lekker weer en heeft de zon ook al weer lekker geschenen. Dat geeft energie!

Dit betekend dat wij als stichting niet stil zitten en al weer verschillende vergaderingen gehad hebben en ook op de planning hebben staan om alle activiteiten weer te gaan voorbereiden. De eerste activiteit op onze kalender is Heerl’k Oranje. op 27 april zal Koningsdag in Heerle weer gevierd gaan worden onder de noemer Heerl’k Oranje. We hebben dit jaar een heel nieuw programma en hopen hiermee meer mensen te trekken om gezellig samen Koningsdag te komen vieren. Als het hele programma bekend is, zullen we dat hier en op onze social media kanalen met jullie delen. Ook zal het programma in onze volgende nieuwsbrief staan. Houdt de brievenbus dus in de gaten!

Na Koningsdag is het even rustig en kunnen we lekker van de meivakantie genieten. Daarna, op 8 juni, is het weer tijd voor de Straatspeeldag. Deze dag wordt er lekker buiten gespeeld rondom het ‘Rabo-veldje’, gelegen tussen de Beukstraat, Ekelstraat en de Lindestraat. We hebben weer allerlei leuke activiteiten en spellen op het programma staan, dus kom lekker buiten spelen!

Wat we verder dit jaar nog in petto hebben, is te vinden op onze jaarkalender:

Mogelijk komen daar nog nieuwe dingen bij, maar daar zullen we jullie dan over inlichten via onze bekende kanalen.