Burendag Heerle: zondag 26 september

Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. We zijn er wel aan toe om weer eens lekker samen te komen en iets leuks mee te maken. Daarom hebben stichting Heerl’k, dorpshuis de Schalm en KBO Heerle-Moerstraten de handen ineen geslagen en iets leuks bedacht voor burendag dit jaar. Het leek het ons leuk om wat lekkers te bakken en mee te brengen, zodat we er samen van kunnen genieten. Heel Hèrel bakt voor de buren. Dat is ons thema voor komende burendag.

Voor de competitieve bakker hebben we er een wedstrijd element in gestopt. Een jury beoordeelt je gerecht of hapje en de 3 lekkerste krijgen een leuke prijs. Houdt je niet van wedstrijden, maar vindt je het wel leuk om te bakken en dit te delen met dorpsgenoten? Dan is dat natuurlijk geen probleem! Gewoon lekker bakken en meebrengen. Om je tegemoet te komen, ontvang je na opgave en inleveren van je gerecht/ hapje van ons € 5,00 om te delen in de kosten.

Ook als je niet kunt bakken ben je natuurlijk van harte welkom om een bakje koffie te komen drinken. De eerste is van ons! Voor verder vermaak zullen er ook enkele rondjes bingo georganiseerd worden. En natuurlijk vergeten we ook de kinderen niet van ons mooie dorp. Zij kunnen een cupcake komen versieren die ze daarna lekker op kunnen eten. Voor hen staat er ook ranja klaar. Ook hiervoor graag even opgeven.

Al met al genoeg leuke dingen te doen en mee te maken, maar vooral een gezellig samenkomen met zijn allen. Tot de 26e!