Fietspuzzeltocht / BBQ

We vinden het zonde dat er vanuit stichting Heerl’k niets te doen is in juli, daarom hebben we als stichting het idee opgepakt om een fietspuzzeltocht uit te zetten.

De fietspuzzeltocht is ongeveer 20 km lang en kan op eigen tempo en initiatief gereden worden. Deze tocht kan gereden worden op zondag 11 juli, tussen 14:00 en 15:00 uur. De start is bij Gastvrij de Schalm. Bij aanvang van de tocht krijg je een puzzelroutekaart en een goodiebag met lekkere dingen voor onderweg, mogelijk gemaakt met steun van onze lokale sponsoren. Deelname aan de fietstocht is gratis en geschied op eigen risico.

Aansluitend aan de fietstocht organiseren we, samen met Jan Brouwers een barbecue bij Gastvrij de Schalm. Deze zal aanvangen vanaf 17:00 uur. Voor de barbecue vragen we een kleine bijdrage van € 12,50 p.p. voor volwassenen en € 5,00 per kind. Hiervoor krijgt eenieder een eigen vleespakket en een consumptiebon te besteden bij Gastvrij de Schalm. Opgeven voor de fietstocht en de barbecue (of 1 van de 2) kan online met dit formulier, of middels het opgavestrookje op de laatste pagina van de nieuwsbrief.