Heerl’k SNOW 2019 in premiere op YouTube

12 december om 19:00 uur is het zover! De online premiere van SNOW – een kleurrijk verhaal te zien op ons YouTube kanaal! Vorig jaar is stichting Heerl’k met hulp van een groep hardwerkende vrijwilligers bijna een heel jaar bezig geweest met de voorbereidingen van totaaltheater SNOW. 14 december 2019 was het dan zover, het spektakel wordt ten tonele gebracht. Met vele artiesten (zang, dans, kinderkoor, drumband, violiste, saxofonist, etc.), vrijwilligers en hulp van buitenaf hebben we met z’n allen een prachtige show neergezet. De lovende kritiek achteraf gaf het helemaal een gouden randje. Omdat dit jaar onze activiteiten niet door konden gaan zoals we gewenst hadden wegens Corona, hadden we de registratie van dit prachtige spektakel (verzorgd door Zuid West TV) op groot scherm willen vertonen in de Schalm. Maar helaas kan dat ook niet doorgaan, dus moeten we uitwijken naar het volgende alternatief, online. Daarom is de film “SNOW – een heerl’k kleurrijk verhaal” te zien op ons YouTube kanaal.