Cultuurprijs Roosendaal 2020 – de prijsuitreiking

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, zittende mensen en binnen
Marian, John, Gerard en Angela in theater de Kring bij de prijsuitreiking van de Cultuurprijs Roosendaal 2020

Heel verrast waren we toen we begin oktober te horen kregen dat we genomineerd waren voor de Cultuurprijs Roosendaal 2020. In oktober en november kon er gestemd worden op 3 genomineerden en vanavond was de prijsuitreiking. Helaas ging de cultuurprijs niet naar Heerle. We willen de vrouwen van wanten hartelijk feliciteren met het winnen van de Cultuurprijs Roosendaal 2020. We zijn nog steeds trots dat we genomineerd waren en willen iedereen die ons gesteund heeft hiervoor hartelijk danken. De waardering voor wat we doen is geweldig en dáár doen we het voor! Dit geeft ons energie om door te gaan met organiseren van allerlei activiteiten voor jong en oud om ons dorp leuk en levendig te houden. Dankjewel allemaal!