Heerl’k Halloween anders dan anders…

HEERL’K HALLOWEEN – Ook Halloween zal dit jaar anders zijn dan anders. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om op een verantwoorde wijze ons ‘gewone’ Heerl’k Halloween te organiseren met allerlei prachtige acts en onze kraampjes waar vele bezoekers uit Hèrel en omstreken op af komen.

We gaan uiteraard nog niet verklappen wat er wel staat te gebeuren, maar we kunnen u alvast verklappen dat u beter thuis kunt blijven 31 oktober!

Heerl’k Halloween komt naar u toe deze herfst!

Het wordt een Hèrelse aangelegenheid dit jaar, maar wel 1 om niet te vergeten. Tegen eind oktober zullen we de inwoners van Heerle verder informeren. Hiernaast kunt u alvast zien waar we langs zullen komen.

Gezien de coronamaatregelen willen wij mensen uit de regio er op wijzen dat het dit jaar niet de bedoeling is om naar Heerle te komen dit jaar om Heerl’k Halloween bij te wonen. Wij zijn er niet op ingericht om (grote) groepen mensen verantwoord te kunnen ontvangen. Wij danken u voor uw begrip en zien u graag wanneer deze mogelijk er weer is!