Heerle lied (Wouter Raats)

In deze bijzondere tijden hebben we allerlei moeilijke omstandigheden waar we met z’n allen mee te maken hebben. Niets is meer hetzelfde en zelfs het simpelste dingetje wordt bijzonder. Meer dan ooit zijn we aangewezen op elkaar, onze thuis en onze gezinnen. Alsof het leek voorbestemd heeft Wouter Raats voor ons afgelopen winter, ten behoeve van Heerl’k Winterfeest, een prachtig lied geschreven over ons mooie dorpje, genaamd “Heerle”. Samen met Lenny van Eekelen bracht hij dit lied ten gehore tijdens het totaaltheater. Juist nu in deze bijzondere, moeilijke tijd komt dit prachtige lied nog meer tot zijn recht.

Toen we Wouter vroegen of we dit lied namens stichting Heerl’k mochten delen, vond hij dat een heel goed idee. Dus bij deze 🙂 In de speler hieronder is het lied direct te beluisteren. Geniet er van en let een beetje op elkaar.