SNOW – een Heerl’k Kleurrijk verhaal

Afgelopen zaterdag, 14 december, waren meer dan 300 belangstellenden getuigen van onze voorstelling SNOW – een heerl’k kleurrijk verhaal. Na een lange tijd van voorbereidingen en repetities, waren we vanwege het weer genoodzaakt om op het laatste moment alle plannen nog te wijzigen om de voorstelling in de Schalm te vertonen, in plaats van buiten.

Dit heeft gelukkig geen nadelige gevolgen gehad. Integendeel, iedereen achter de schermen en alle artiesten hebben alles op alles gezet en hebben er samen een prachtige show van gemaakt! Alle bezoekers waren dolenthousiast en hadden niets dan complimenten na de show. We zijn nog een beetje beduusd van al die complimenten! Wat zijn we als stichting trots met dit resultaat! Dank jullie wel allemaal.

Ook de regionale media zijn onverdeeld enthousiast 🙂

https://www.bndestem.nl/roosendaal/kleurrijk-snow-spektakel-in-heerle~ae078d7e/

https://www.internetbode.nl/regio/roosendaal/302238/snow-zorgt-voor-heerl-k-winteroptreden-

Omdat waarschijnlijk niet iedereen de volledige aftiteling heeft gezien na de show, en we toch iedereen die heeft meegeholpen aan dit succes willen bedanken, hebben we hier nogmaals de aftiteling van de show:

Zoals de bezoekers wellicht al hadden opgemerkt is de gehele show geregistreerd door ZuidWest TV. Zij zullen voor ons een mooie film maken van de voorstelling. Wanneer deze klaar is zullen we alle betrokkenen uitnodigen voor de première hiervan. Daarna zullen we de film ook met de rest van de wereld delen 🙂

Naast ZuidWest TV hadden we ook fotograaf Danny Schuermans bij ons om mooie foto’s te maken van ons evenement. Binnenkort verwachten we deze foto’s op onze website te kunnen plaatsen.