VANAVOND! Heerl’k Winterfeest presenteert: “SNOW – een Heerl’k kleurrijk verhaal”

Na lang wachten is het vanavond zover; Heerl’k Winterfeest 2019 zal plaatsvinden. Zoals eerder aangekondigd zullen we een waar spektakel opvoeren en wegens het slechte weer zijn we genoodzaakt dat in dorpshuis de Schalm (de kerk) te doen.

Om alle kinderen op te halen hebben we Luysterburg Agrifruit bereid gevonden om met de huifkar een ronde door het dorp te rijden om zo alle kinderen op te halen. Wij zijn daar natuurlijk ook bij, inclusief EHBO en verkeersregelaars :).

Hieronder vind je de route die we zullen rijden met daarbij ook de 4 stopplaatsen aangegeven waar men op kan stappen. We vertrekken om 18:30 uur en zijn rond 19:20 uur bij de ingang van de Schalm, zodat je netjes op tijd naar binnen kunt om niets van de show te hoeven missen. De eerste stop is op de hoek Elzenstraat – Populierstraat. Hier zullen we rond 18:40 u stoppen. De 2e stop is op de hoek Torenbaan – Eekelstraat. Hier zullen we rond 18:50 u stoppen. De 3e stop is op de hoek Kastanjelaan – Esdoornstraat. Hier zullen we rond 19:00 u even stoppen. Tenslotte hebben we op de hoek Olmenstraat – Herelsestraat nog een 4e stop waar we rond 19:10 u voor de laatste keer zullen stoppen, om vervolgens iedereen bij de ingang van de Schalm af te zetten. Het tijdschema van de stopplaatsen laat geen ruimte om lang te wachten, dus zorg dat je op tijd bij de opstapplaatsen aanwezig bent!