LOCATIE SNOW GEWIJZIGD!

HEERLE, 13-12-2019 Wegens de weersvoorspelling voor vandaag en morgen hebben we vanochtend als organisatie de moeilijke beslissing moeten nemen om Snow toch binnen, in het kerkgebouw (dorpshuis de Schalm), te moeten gaan doen.

Het is erg jammer van alle effecten die niet door kunnen gaan, zoals o.a. fakkels vuurwerkfonteinen, sneeuw en confetti. Helaas kan het niet anders. De kans op regen is te groot, het waait met windkracht 3 tot 5 en de gevoelstemperatuur is morgen(avond) maar 2°C. Dit is zowel voor de artiesten als voor het publiek geen fijne omgeving om in te verblijven. Als er vanwege het weer niemand komt kijken dan is al het werk van iedereen van het afgelopen half jaar voor niets gedaan.

Het spijt ons allemaal, maar hier hebben wij helaas geen invloed op.

De parade door het dorp om alle kinderen op te halen zal morgenavond wel volgens planning om 18:30 uur vertrekken. De ingekorte route met opstapplaatsen zal later vandaag via website en social media met jullie gedeeld worden.

We hopen jullie in groten getale te mogen ontvangen! Morgenavond, zaterdag 14 december vanaf 19:20 uur in dorpshuis de Schalm, Herelsestraat 100, Heerle

Heerl’k Winterfeest presenteert:
SNOW – een Heerl’k kleurrijk verhaal.