Voorbereidingen Heerl’k Winterfeest in volle gang!

De eerste voorbereidingen voor Heerl’k Winterfeest 2019 zijn enkele maanden geleden al gestart. Dit jaar zal het compleet anders worden dan de Kerstmarkten die we de laatste jaren gekend hebben. Deze keer gaat stichting Heerl’k samen met talloze vrijwilligers, artiesten en andere enthousiasten een waar licht & geluidsspektakel neerzetten in Heerle.
Gisteren werd dit compleet nieuwe concept weer een stap concreter; we hebben alle muzikanten en zang voor het eerst samen gehoord. Dit was de eerste keer dat zij allen bij elkaar kwamen en voor de meesten was dit ook een eerste kennismaking met elkaar en met ons.
Alle deelnemers van het Winterfeest waren zeer enthousiast over de muziek, het concept en de uitvoering! Het gaat werkelijk prachtig worden.
Daarnaast is er vandaag een hele groep kinderen bij de studio’s van Zuid West tv geweest om daar hun voorbereidingen te treffen. Wat dit precies was en wat zij gaan doen verklappen we natuurlijk nog niet, maar ook dat gedeelte staat als een huis en wordt werkelijk schitterend!

Komt allen zaterdag 14 december naar de dorpskern van Hèrel, want daar gaat het gebeuren. Houdt ook onze website en onze Facebook pagina goed in de gaten de komende tijd, want er zullen nog vele updates volgen!