Heerl’k Halloween komt er aan!

Donderdag 31 oktober is het weer zover: Heerle verandert dan in het griezeligste dorp van West Brabant! Zoals voorgaande jaren zal ook dit jaar Stichting Heerl’k op verschillende plaatsen staan met een kraam en spellen voor de allerkleinsten, waarbij een snoepje verdiend kan worden. Natuurlijk is er ook weer de kraam waar gezellig een bekertje warme chocomel gedronken kan worden om even bij te komen van de schrik.

Meedoen kan op 2 manieren. Wil je mee doen met een activiteit door je huis of tuin in te richten als enge plek waar mensen langs mogen komen? Geef je dan op via deze link. Je adres wordt dan vermeld op de routekaarten die (gratis) op te halen zijn bij de kramen van stichting Heerl’k op 31 oktober. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 oktober, dus wees op tijd, zodat we je op de routekaart kunnen vermelden!

Je kunt ook mee doen door een (waxine, of led) lichtje bij je voordeur te zetten, zodat de kinderen van de basisschool weten dat ze aan mogen bellen voor een snoepje. (wat ze natuurlijk altijd netjes en beleefd vragen)

Natuurlijk is iedereen weer welkom om zelf een rondje Heerle te doen langs alle enge plekjes. Op de routekaarten staat ook een leeftijdsindicatie, zodat de engste plekjes overgeslagen kunnen worden voor de allerkleinsten. Verkleed en/of geschminkt of niet. Pas wel goed op met oversteken! Je weet tenslotte nooit wat of wie je tegen komt…

Stichting Heerl’k kan het niet alleen, maar samen kunnen we er weer een geweldig spannende mooie avond van maken! Jij komt toch ook!

Donderdag 31 oktober, bebouwde kom van Heerle, van 18.30 tot 20.30 uur, toegang en deelname aan deze activiteit is geheel gratis.