Heerl’k Oranje 2019

Zaterdag 27 april van 10.00 uur tot 12.30 uur wordt Koningsdag Heerle gevierd onder de naam Heerl’k Oranje. Heerl’k Oranje zal dit jaar starten om 10.00 uur bij boerin met kalf (op het kerkplein), waar onze Burgemeester van de gemeente Roosendaal Jacques Niederer de nationale 3-kleur met oranje wimpel zal hijsen. Na het hijsen van de vlag zullen we met zijn allen naar het Rabobank grasveld vertrekken, waar een versierde fietsentocht zal plaatsvinden. Wij vragen alle kinderen hun fiets op hun mooist te versieren en mee te doen met deze tocht. Op het Rabobank grasveld is er daarna weer een mogelijkheid gratis deel te nemen aan de vrijmarkt. Leg je kleedje neer en verkoop je spulletjes. Ook zal Harmonie Juliana hier een mini concert laten horen. Voor de kinderen zal er ook dit jaar weer een springkussen staan en zal er in de loop van de ochtend een speciale verrassingsact plaatsvinden. Helaas kunnen we hier nog niet teveel over zeggen, maar we mogen wel verklappen dat er een groot internationaal artiest ons dorp zal bezoeken. Komt dat zien! Ook zal er weer een loterij plaatsvinden die door diverse lokale ondernemers zal worden ondersteund. Voor een kleine vergoeding zijn weer leuke prijzen te verdelen.

Graag tot ziens op Heerl’k Oranje: zaterdag 27 april van 10.00 uur tot 12.30 uur.