Heerl’k Winterfeest

Nog 1 nachtje slapen, dan is het zover; de eerste editie van Heerl’k Winterfeest!

We beginnen de dag om 11:00 uur met een gezellige markt met een diversiteit aan leuke spullen. Ook zullen er food trucks aanwezig zijn om een lekker hapje te kunnen nuttigen. De hele dag door zullen verschillende koren in de grote zaal van gasterij de Afspanning hun zangkunsten ten gehore brengen. Daar kan men tevens lekker opwarmen en ook wordt daar aan de inwendige mens gedacht.

Aan de kinderen is ook gedacht; zo zal er een springkussen zijn, zo kan er geknutseld worden en is Jeugd KPJ Heerle/ Moerstraten aanwezig om de jongeren bezig te houden met diverse activiteiten.

Om 17:00 uur zal de markt afgelopen zijn en staat er vervoer klaar om aanwezigen die dat willen, naar de boerderij van fam. Luijsterburg te brengen, waar een hoorspel zal plaatsvinden. Dit hoorspel is voornamelijk bedoeld voor kinderen, maar natuurlijk is iedereen welkom! Als het hoorspel klaar is wordt men weer teruggebracht naar het Heerl’k Winterfeest. Ondertussen zal de markt worden opgeruimd en zal de afspanning worden voorbereid voor het avondprogramma.

Dat avondprogramma start namelijk om 19:00 uur en zal plaatsvinden in het voorcafé van de Afspanning. Vanaf 20:00 uur zal coverband Shady optreden en maken we er met z’n allen nog een gezellige avond van.

De gehele dag is gratis toegankelijk. We zien jullie graag morgen bij Heerl’k Winterfeest!