Heerl’k Halloween

Hoi Kids, Papa’s, Mama’s, Verzorgers, Opa’s, Oma’s, Ooms, Tantes en alle andere kennissen,

Binnenkort is het weer zover! Eind van de oktobermaand pakken we in Heerle weer uit met een geweldig spooktocht! Een spooktocht gemerkt als beste in de regio en waar wij als Stichting Heerl’k best een beetje trots op mogen zijn dit te kunnen realiseren voor jullie.

De spooktocht wordt gehouden op:

Dinsdag 31 oktober van 18.30 tot 20.30 uur

Kom op deze avond in je beste spook-outfit naar buiten en geniet van de spelletjes die georganiseerd worden. Opgeven hiervoor is niet nodig! Route is verkrijgbaar bij de kramen. Bij heel slecht weer zal de tocht niet doorgaan.

Als u de kinderen tegemoet wilt komen met een snoepje, vragen wij u een brandveilig kaarsje zichtbaar voor het raam en/of buiten te zetten zodat de kinderen precies kunnen zien waar ze aan mogen en kunnen bellen.  Ook verwachten wij weer veel spektakel bij de diverse  “spookadressen” door heel het dorp. Opgeven als “spookadres” kan via onze link onderaan deze pagina. Doe dit wel vóór zondag 29 oktober om meegenomen te worden in de routekaart.

Ook dit jaar is er weer de leeftijdscategorie. Voorgaande jaren merkten wij als organisatie dat sommige adressen te eng waren voor kleine kinderen. Met deze maatregel proberen we te voorkomen dat kleine kinderen op de verkeerde plek belanden. Verantwoording van dit adres ligt niet bij de organisatie maar bij het “spookadres”. Probeer zo goed mogelijk in te schatten vanaf welke leeftijd een bezoek bij u mogelijk is.

Voor deze avond willen we jullie een veiligheidswaarschuwing meegeven. Blijf op de voetpaden en kijk goed uit met oversteken. Normale verkeersregels zijn van kracht! Mocht je aanwijzingen van verkeersregelaars krijgen, dien je deze op te volgen.

Deelname aan onze spooktocht is uiteraard op eigen risico!

Veel griezelplezier en tot Halloween!!!

Reacties

Geef een antwoord