Heerl’k Kerst 2017

Zaterdag 9 december is Heerle weer volop in de ban van Heerl’k Kerst. De grootste en gezelligste kerstmarkt uit de regio vindt weer van 11.00 uur tot 19.00 uur plaats rondom het kerkplein van Heerle. Naast de grote Kerstmarkt is ook gedacht aan: entertainment, warmtevuren, korengezang en diverse kinderactiviteiten.

De Oud-Europese sfeer brengt gezelligheid naar het hoogste niveau. Heeft u al een kerstboom of nog niet? Op onze Kerstmarkt is uw kerstboom gewoon te koop! Ook de Herelse horeca is van de partij! Komt u ook een glühwein drinken en/of genieten van een heerl’ke warme chocomelk bij een Heerl’k hapje?

Opgeven en info via: www.heerlkheerle.nl. Heerl’k Kerst vindt weer plaats op: zaterdag 9 december 2017.

Aanmelden voor Heerl’k Kerst (9 december) is nu mogelijk via een nieuw webformulier. Indien u hiermee problemen ondervindt, kunt u ook telefonisch contact opnemen met Nicole Theunissen op nummer 06-13594648.

Tot slot vindt u hieronder nog ons promotiefilmpje van vorig jaar.

Reacties

Geef een antwoord